Som lejer i Erhvervscenter Randers Nord bliver du en del af et professionelt forretningsmiljø, med plads til vækst og udvikling. Her kan du benytte dig at de mange faciliteter i huset, der blandt andet inkluderer trådløst højhastighedsinternet, mødelokaler, 24/7 adgang, sikring/alarm og gratis parkering lige udenfor døren.


Ring og hør nærmere om pris på telefon

Erhvervscenter Randers Nord råder over i alt 7000 m2 produktions - og lagerfaciliteter, som udlejes til konkurrencedygtige priser.  Pris fra 600 kr. per måned plus moms

Flex-kontor løsningen er for dig, som ikke har brug for fast kontorplads, men som alligevel kan se mulighederne i, at være en del af et kontorfællesskab.Pris fra 1600 kr.  per måned plus moms.

Med eget kontorlokale har du mulighed for at lukke døren, når du har brug for det. Der er lokaler i flere forskellig størrelse, hvorfor der er mulighed for både enkelt-kontor eller flere-personer kontor med plads til en ansat eller to. Du har adgang til mødefaciliteter og fællesfaciliteter.Pris fra 800 kr. per måned plus moms.

Et åbent kontormiljø er ideelt for en iværksætter, selvstændig eller en enkeltmandsvirksomhed - her har du mulighed for at sidde på kontor med andre, om er i samme position som dig. Der er gode muligheder for sparring og vidensdeling, også er der altid én at snakke med i frokostpausen.


Priser

Flex-kontor:

Åbent kontormiljø:

Kontorlokale:

Lager - og produktion: