Hos Erhvervscenter Randers Nord har vi en række forskellige ledige lejemål - om du har brug for et skrivebord, et kontorlokale, lagerplads eller produktionslokaler, har vi det, du skal bruge.
Erhvervscenter Randers Nord - plads til vækst og udvikling

Med en plads i Erhvervscenter Randers Nord bliver du en del af et større netværk, hvor du kan dele dine kompetencer med andre i fællesskabet. Du får nem adgang til viden og faglig sparring på daglig basis, samt mulighed for at skabe værdifulde kontakter.


Hos Erhvervscenter Randers Nord har vi en række forskellige ledige lejemål - om du har brug for et skrivebord, et kontorlokale, lagerplads eller produktionslokaler, har vi det, du skal bruge.


Besøg os for en uforpligtende rundvisning, hvor vi sammen kan tage en snak om jeres behov, og I kan høre mere om, hvordan vi kan skabe de optimale rammer for din virksomhed både nu og for fremtiden.


Med en plads i Erhvervscenter Randers Nord bliver du en del af et større netværk, hvor du kan dele dine kompetencer med andre i fællesskabet.

Flyt ind - ledige lejemål


Priser fra 800 kr. plus moms.

Hos Erhvervscenter Randers Nord har du muligheden for at vælge et skrivebord i et åbent kontormiljø. En sådan løsning er et oplagt valg til dig, som trives med at være omgivet af andre iværksættere. Samtidig med dette får du mulighed for daglig sparring med andre iværksættere.


Når du lejer en kontorplads i det åbne kontormiljø, vil der ved indflytning står et skrivebord, en kontorstol samt være adgang til vores lynhurtige fibernet. Herudover er der i visse rum mulighed for afskærmning.


Priser fra 600 kr. plus moms

Her får du adgang til en arbejdsplads som inkluderer skrivebord, kontorstol samt adgang til fibernet. Modsat en almindelig kontorplads, er du her ikke sikret adgang til eget bord og stol, ej heller opbevaring ved bord - du er altså ikke sikret samme arbejdsplads i det daglige.


Løsningen er for dig, som ikke har brug for fast kontorplads, men som alligevel kan se mulighederne i, at være en del af et kontorfællesskab.


Erhvervscenter Randers Nord råder over mere end 7000 m2  produktions - og lagerfaciliteter, som udlejes på forskellige vilkår, afhængig af betingelser såsom størrelse og indretning.


Vores lager - og produktionslokaler er alle isolerede.


Kontakt os og hør nærmere.Priser fra 1600 kr. plus moms

Søger du efter kontorlokaler? I vores kontorfløj har vi flere adskilte kontormiljøer, hvilket giver mulighed for at kombinere større og mindre lokaler, således at du får en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov. Der er selvfølgelig adgang til fælles møderum i kontorbygningen.


Vi ønsker at skabe de bedste rammer og muligheder for virksomheder i Randers og omegn, og vi forstår vigtigheden af fleksibilitet. Vi tilbyder derfor virksomhederne muligheden for at up - eller down size løbende.


Åbent kontormiljø

Kontorlokaler - tilpasset dit behov

Lager - og produktionslokaler

Flex-Kontor

Book her:

Book her:

Book her:

Book her: